sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Pikaiset palapelikorvakorut

Tulipalossa savu- ja nokivaurioita saaneet palapelit joutuivat poistoihin. Säästin raivauksen keskellä muutaman kourallisen paloja askartelutarvikkeiksi. Tänään kaivoin esiin palat, hopealankaa ja pihtejä. Vajaan tunnin puuhastelun tuloksena valmistui kolme paria korvakoruja.

Nämä maalasin taustapuolelta ja reunoista askartelumaalilla valkoisiksi. Kuvapuolen taivaansini jäi ennalleen. Rei'itin palan paksulla nuppineulalla ja kiinnitin muutaman hopealenkin mittaiseen ketjuun.


Nämä palat on maalattu askartelumaaleilla toiselta puolelta valkoisiksi ja toiselta puolelta vihreiksi.  Kiinnitykseen riitti pari hopealenkkiä.Kolmansille korviksille en näyttänyt maalisivellintä ollenkaan. Kuvapuolella on metsätonttupalapelin maisemaa, taustapuoli jäi alkuperäisen sinertävänvihreäksi. Lisäkoristeeksi kiinnitin varastoista löytyneet tiikerinsilmä tai mikä lie -kivihelmet, kun sopivat palojen sävyihin niin hyvin.


5 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Hauskoja!Kuulun siihen vähemmistöön, jolla ei ole reikiä korvissa. Jos olis, niin tollaset kyllä laittaisin heilumaan.

Ilona kirjoitti...

Kyllä minä jo kaulakoruakin hahmottelin... Ei vain ollut tarpeeksi valmiiksi sahattuja hopealenkkejä ja toisaalta pikaliiman rapsuttelu pois yksivuotiaan sormista vei huomion pois askartelusta :)

A-L kirjoitti...

Tosi hauskoja korviksia. Niin käyttäisin noita jos tuollaiset jostain saisin... osaiskohan sitä?

Ilona kirjoitti...

Varmasti osaat! Parsinneulalla reikä palaan ja lenkku läpi. Valmiita renkaita saa askartelukaupoista :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivat korvikset, voisin joskus varastaa idean ;)